Accountancy

Waar denk jij aan bij het woord accountancy? En waar ben jij als ondernemer naar op zoek in een accountant? Wij willen je graag uitleggen waar To Count On voor staat en wat wij voor jou kunnen betekenen. Lees snel verder of neem direct contact op!

Actuele financiële informatie

Wil jij als ondernemer op elk moment weten waar je staat? Daarbij is financiële informatie van groot belang. Wij als accountant kunnen de juiste financiële rapportages voor jou verzorgen. Door deze informatie, samen met jou, te bekijken en inzichtelijk te maken, kan jij jou onderneming goed aansturen.

Toekomst

Door het opstellen van de cijfers en deze inzichtelijk te maken is er een goede basis om verder vooruit te kijken. Het is goed om te kijken waar je op dit moment staat, wat gaat goed of wat juist niet? Maar het is veel leuker om samen te kijken naar de toekomst. Wat kan beter, wat moet anders en waar liggen de mogelijkheden, kansen en uitdagingen?

De accountant voor jou

Ben jij net gestart met je eigen onderneming of heb je al langer een goed lopend (familie)bedrijf? Van de bakker op de hoek tot een kinderdagverblijf met meerdere vestigingen. En van een advocaat tot tandarts. Mensen en bedrijven waar jij privé en/of zakelijk mee te maken hebt, zijn klant bij ons kantoor. Door deze diversiteit hebben we veel kennis in huis en een groot netwerk opgebouwd binnen het MKB. Ook brengen we klanten in contact met elkaar, waar mooie samenwerkingen uit voortkomen. Mogelijk kunnen wij ook voor jouw onderneming een toegevoegde waarde worden.

Diensten op het gebied van accountancy

Onze diensten op het gebied van accountancy bestaan uit:

  • Samenstellen van jaarrekeningen
  • Tussentijdse rapportages
  • Opzetten van administraties
  • Verzorgen van administraties
  • Verzorgen van de aangiften omzetbelasting
  • Verzorgen van overige verklaringen

Overzicht accountancy diensten

Accountantsverklaring

Administratie

Jaarrekening opstellen

Rapportages

Vragen en/of opmerkingen?

Contact opnemen